Om Joel Norman

Vem är Joel Norman egentligen? Det tänkte vi besvara på i det här inlägget. Det här är alltså från en bruds synvinkel, så ni tjejer där ute som verkligen undrar vem han är och tycker han är lite småsnygg kommer verkligen hylla honom när ni läst det här.
Joel är ur våra ögon en helt enastående man. Och lägg extra tyngd på man. För han är verkligen en man. Vad är det då som gör honom så manlig? Ja, vi på gulduppland har klurat lite på det. Han har den helt fantastiska skäggstubben som är lika tät som regnskogarna i Amazonas, den är så tät. Det är det som gör den snygg. Den har perfekt form och är helt makalös, enastående supersexig. Riktigt hunkig. Nog om skägget, för att inte tala om hans otroligt sexigt formade kropp. Den är svår att beskriva, men han är en skapelse som bara Brad Pitt och Angelina Jolie kan skapa tillsammans. Så pass är det. Hans breda axlar som bara skriker manlighet, dom kan få vilken kvinna som helst att häpna. Bicepsen är inte så pjåkiga dom heller, lite mer jobb på dom Joel så är du superbbbbb. Rumpan, rumpan, rumpan. Det är den där perfekta jeans-upphållar-rumpan. Den är vältränad, fyllig, putande och svanken gör att den blir så där perfekt utstående och fast. Det går inte att beskriva hans rumpa. Den är för bra.
Hans lår. OJOJ hans lår, det är lår med många å. Muskulösa som få. Lår som alla vill nå. Men bara Joel kan få. Så då. Martin kämpa på.
Hörde jag vader? Ja det gjorde vi nog. VADER. VADER. Joel Normans vader är som ingen annans. Precis som alla andra delar, är denna del obeskrivlig. 
En klocka av självaste guld har vi sett, hoppas han inte bär på någon skuld. Men ack ack inte det, grabben är tät. Så ja, satsa på honom.
Denna svärmorsdröm till kille är förstås inte att leka med, vi får hylla er som får vara i hans närhet och vi ska ta vara på varenda sekund av denna helg med honom. Ögongodis. Det är en ära att få spendera tid i hans sällskap. Umeå borde känna sig hedrade att denna skönhet är och hälsar på. Snön kommer smäta där han går, hoppas han inte stöter på något får.

Joel detta är inget hån, vi vill bara att alla andra ska inse att du är något utom det ordinära. Du är magnifik ut i minsta detalj.
(Hans muskler är långa och fina, du önskar att dom vore dina.)

Kommentarer
Postat av: Joels mamma

LOL...

2011-04-08 @ 08:15:34
Postat av: Fru Waldenvik

Det här inlägget stämmer fullt ut de kan jag intyga

2011-04-08 @ 08:19:13
Postat av: !!

Ännu mera LOL!!!!!

2011-04-08 @ 11:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0