Bloggen har gjort mig känd!!!!


Finns ju fortfarande dom som läser bloggen, sååå, ett litet inlägg till er, jag är ju numera känd på google. Known as LG.

/LG


dedikerad till stållepålle

Det finns ju bra goa människor här i landet. (speciellt i dalarna har jag hört). då ska vi se aå att jag får namnet rätt, den goingen jag vill uppmärksamma heter alltså Johanna Ståhlberg och spelade i dalarnas DJ17 lag.
Jo asså jag är ju numera något utav en kändis, superstar, u name it! Min entré in i rampljuset gick till ungefär såhär:
Jag spatserade om kring i gammlia arena när jag plötsligt får en klapp på axeln och ajg hör någon säga: pålle! Jag vänder mig om och där står ingen jag känner igen (det är alltså johanna som står där) första tanken var att det var ascoolt att hon visste vad jag kallas för. Sen säger hon något i stil med: jag och mina kompisar är stora fan till eran blogg, får jag ta en fanbild? (jag minns inte exakt vad hon ta, jag blev helt tagen! chocksmickrad kan man nästan säga.) linslus som jag är ställer jag självklart upp på en bild, dra på mitt milliondollarsmile, och ZNAAP jag har gjort men första fanbild. oooyeee. sen slutklämmen på mötet: precis när jag ska springa upp till resten av laget och skryta om vad jag jusst varit med om säger hon: hälsa brorsan! vilket jag såklart gör nu: hejhej brorsan!! nästa gång vi ses johanna är det bara att säga till! hela fam paulsson ställer gärna upp på en familjebild, vem vet jag kankse slänger in katten på bilden också.
Sen efter ett tag kom jag på att det var synd att inte jag hade något bildbevis av denn händelse, och vad tror ni händer! jo hon har ju såklart mejlat bilden till oss, vilken stjärna! måste även läsa upp mejlet för det var så fint!
Tja tja upplandsbloggen (spec pålle jr) 

Ville bara dela med mig utav den underbara fanbilden som jag efter många om och men, (samt en del kö och armbågningar av andra pållefans) lyckats få till. Vill även tillägga att jag och mitt crew är ett stort fan av bloggen, och hoppades ju och tyckte att ni skulle leva upp till "guld"uppland. Men man får ju tänka att bronset förde oss samman. hehe.
Lycka till i framtiden och hoppas att de vilda uppdateringarna fortsätter att lysa upp mitt/våra liv här i dalaskogarna.

MVH johanna ståhlis aka stållepålle (soulizZz)
Blir ju rörd av detta faktum!
här kommer bilden också:
FAAAAAAAAAAAAAAN, DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDEN :( LOVAR ATT DET FINNS EN BILD JAG LJUGER ITNE.
lack nu / pål

jag vet att inlägget är långt men ALLT MÅSTE LÄSAS!!

hej då var jag här igen. Kan börja med att säga att det är inte slut på bloggandet bara för att sm är slut, det lever nog vidare ett tag till. Är lite lessen över att man är hemma igen, det var trots alla skador en utomordentligt enastående helg, eller jag torsdag till fredag... Jag kommer alltså hem från ume med en svullen stortå, ett jack under ögat, , , , , för att inte tala om min lilla arm, som har blivit något av det extraordinära. Då kankse alla tänker: hoppsan här är en tjej som kör hårt på banan. till er vill jag bara tillägga at endast jacket under ögat är en matchskada. Som det står ganksa utförligt i något av nedanstående inlägg så var det en blodig brännbollmatch innan matcherna drog igång. det ledde till sjukan osvosvosvosvosvosovsov. men nu till min gullia arm. såhär var det:
Jag traskar omkring i gammlia, plötsligt out of the blue, heelt oväntat kommer en tjej (vi kallar tjejjen för X och mig för P) fram till mig: X fan vad ful du är. P AH men durå X mog1 P AHH men durå X men walla bre sluta P AHH men durå X asså jag gevjar dig! sen gevja hon mig...
Nej det gick inte precis exakt till på så vis, vore ju någe.
Det var såhär: jag gick in i en tävling mot Niko. Det här när man ska slå varann med två fingrar tills nån ger upp. Det var någon som sa att jag aldrig kunde vinna mot niko för att han är finne, då var jag ju tvungen att bevisa att jag skulle vinna. Fighten börjar... dumdumduuuuuuuuum (dramatiskt ljud) vi sitter ner och slår varann ett tag, cirkus tio min en kvart, gör ganska ont men inte outhärdligt. Efter en kvart ställer vi oss upp tar mer sats får mer kraft, nu gör det rätt ont faktiskt, men arm har liksom domnat på nå sätt, jag tappar kraften i slagen, känner hur jag håller på att torska, när jag får ny kraft av min coach pelle, en klippa den där karln. Sedan BAAAAM ett superslag, kadishshshshs sa det och jag trodde för ett ögonblick att finne skulle ge up, men ikke då. jag fick in några liknande superträffar på rad, men han ger sig inte, tårarna börjar bränna bakom ögonlocken, det är min  tur att slå när jag plötsligt gluttar på min arm, och tycker den ser annorlunda ut, sen ser jag. den har svullnat upp till dubbel storlek, underarmen var bredare än mina bieceps (P.S dom är asstora). tårarna rinner jag skriker "jag ger mig" slaget är förlorat. Pelle skriker fördärvat, jag hör nikos jubelrop, men det enda jag ser är min arm (inte för att jag tittade på den, den skymde liksom all min sikt.) Det blir bara till att amputera. Men jag vill ha en revansh på lagfesten niko.
Nu såhär en dag senare kan jag meddela att den inte alls är lika svullen, men den är blå. jättefiin, dock fortfarande rätt svullen...
diverse skador
svullnade kanske inte hade gått ner så mycket ändå..
closeup på blåmärket, som dock ser värre ut IRL.
på återseende. (måste bara uppmärksamma er alla om mitt ordförråd i detta inlägg) wow typ
/ pål

Ung och villig sökes!

Hej alla bloggläsare, speciellt alla tjejer. Nu har vi hittat en man åt er. Ni kan kalla honom för Mr.X, eller vad ni vill egentligen... har hört att han är rätt öppen för förslag (inom det mesta).

Hur raggar då denne charmör upp sina offer? Jo det ska vi ta och tala om. Han bussar sin lillebror (eller någon annan liten unge) på tjejen han vill nappa till sig. Sedan sitter han där och gör sitt bästa för att leka svårfångad.

Om han är svårfångad? Nej, han haffar lika ofta som Victoria Beckham ploppar ut ungar, vilket resulterar i rätt ofta. Men var inte ledsna för det kära läsare, vi här på gulduppland har nämligen hört att han nu vill kila stadigt och söker därför "den rätte". Så nu har vi tipsen till dig som vill bli Mr.X nya stadiga förhållande. Här kommer listan:

1. Raka dig för i helvette inte under armarna. Det är nämligen så att Mr.X dras till kvinnor med en rejäl buske i armhålan. 

2. Du ska vara hyfsat bra utbildad/intresserad av fotvård då Mr.X fötter inte är att leka med. Tånaglarna bör klippas både morgon och kväll... DAGLIGEN! 

3. Då Mr.X är skapligt sällskapssjuk kommer han att följa dig överallt. Alltså får du inte vara skygg, toalettbesök, tamponginhandling you name it! Han kommer att finnas vid din sida, vare sig du vill eller inte. 

4. För att inte glömma är utseendet något som är väldigt viktigt för Mr.X, vilket ni snabbt kommer att märka. Se till att skaffa två badrum när ni flyttar ihop, då han kommer att ockuppera badrummet minst 3 timmar varje morgon, och detta är enbart för tånagel klippande. 

5. Och sist men inte minst.... om du är kräsen med maten klarar du inte ens en dag med denna unge stilige karl då hans favoriträtter är pölsa, ärtsoppa, lever och kotunga. 

Det var väl i princip allt vi kunde ge er just nu, är ni då fortfarande sugna på denna Mr.X så kan ni kontakta oss på [email protected] så ordnar vi en dejt till er! 

Slänger även upp en bild så ni ser hur attraktiv denna karl är. 


Blod, svett och tårar

Hej hej bloggen!

Två dagar och två skador har vi dragit på oss.
Första skadan: Vi är då och latchar lite i gammlia hallen, jag står och junglerar lite med bollen på skaftet och sen så tänker jag att, fan va kul att göra innebandybrännboll då vi börjar köra innebandybrännboll helt enkelt. Mitt lag börjar då att slå, det går jätte bra, vi tar ledningen och slår homeruns. När jag ska sspringa min andra gång så ser jag i ögonvrån att dom kommer bränna mig så jag tar initiativet att slänga mig, då min TÅ fastnar i golvet. jag ramlar och inser att ståtån är skadad. Jag säger AJAJAJ sen tänker jag, det gjorde inte så ont.. Jag säger, det gjorde inte så ont. Efter närmare eftertanke så kom jag på att, det gjorde nog ganska ont. Jag traskar upp till Eva som misstänker en stukning på stortån.
Krigare som jag är så spelade jag ändå 2 matcher med mycket tejpning och bomull. Jag vaknar upp dagen efter och känner en bultande smärta i min tå, ignorerar det och laddar upp för match. Strax innan startsignalen så tänker jag, Neaj det här kommer inte gå. Eva tar initiativet att jag ska ta mina päron och åka till sjukan.
Där blev det till att först vänta på en sjuksyster på akuten för att bli skickad till en sjuksyrra på en vårdcentral för att sedan efter en lång väntan hälsa på en doktor på samma vårcentral. Den här doktorn ger mig en remiss till röntgen på sjukan. Jag beger mig tillbaka till sjukan och väntar på att bli röntgad, jag blir röntgad och får sedan redan på att det är INGET fel på min fossing, så alltså har jag slösat 3 timmar av den här helgen på att sitta i ett väntrum. Skit kul.

Dålig uppdatering från matchen ledsen för det. Kortfattat:
Uppland - Västergötland, resultat 4-3.
Målskyttar: Dj 2, Maja, Hammar.


Spelar guitar hero.

smällar man får ta

aj som fan



/ geeeeez

Thaimat tjing tjong tjong

Suck, ni alla hade fel. Vi vann med 12-0. Orkar inte skriva vilka som gjorde mål. Läs här http://upplandsinnebandy.se/text1_158.html om ni vill se matchhändelser. Imorgon ska vi äta frulle vid 7-halv 8. Noél försöker också tvinga oss att duscha på morgonen! Duscha? Asså vadå duscha? Som i tvätta sig? Vet inte vad Noél har fått för sig, men nja, duscha kommer vi nog inte göra. Morgondagens motstånd är Västegötland som tydligen har 7-8 riktigt bra elitspelare. 
Killarna vann sin match med 6-3 vad jag hörde. Duktiga. Sanna tappa nyss handduken i toaletten, där får den ligga kvar. Hur är det möjligt?


Vi kom på en smart idé, alla tittar ju på våra fasta, spänstiga och perfekt formade ass. Så varför inte göra reklam till bloggen där? SMART nu får vi massa läsare. Tjing så länge

HAJMAT HO HA HA

SNART ÄR DET DAGS, NU ÄR DET MATCH

När ni läser detta inlägg befinner vi oss i Vildmannahallen och lirar match för fullt. Förhoppningsvis spöar vi skiten ur Örebro. Detta klipp visar lite hur vi taggar inför match, ni kan gärna slänga in en kommentar om vem ni tycker ser hetast ut. Sånt säger vi inte nej till. Tror jag lägger min röst på Linda aka lilltutte som förövrigt blev intervjuad efter matchen då hon gjorde det första målet på Gammlia nord arena. Starkt! Nej men jag gillar hjärtdansen.

Tippningar inför matchen (Uppland hemmalag):

Sanna Widh =
7-1
LG = 6-2
Gustav Klang = 8-3
Noél Alm Johansson = 2-1
Linda Andersson = 6-2
Emma Hellberg och Mattan = 5-2
Sofie Paulsson = 7-1 


gräll vill köpa choklad

Om det är någon som vill gå och köpa choklad tillsammans med mig så hör av er på 0704853804 ! Tänkte att jag snabbast når ut till hela laget såhär eftersom vi har samling om en halvtimme. ringring!

Sanna intervjuar Noél efter matchen


INNAN MATCH

Vad hade Noél att säga innan den första matchen mot Västernorrland? Svaret får ni här, doooomdoooomdooomdooom. Senare får ni ett matchreferat från EFTER matchen, som vi förövrigt vann med 6-3. 


LG intervjuar Martin

Tjenare Martin! Som du har längtat efter att bli intervjuad av oss på gulduppland. Hur känns det?
Tjenare LG! Det är en riktig ära att äntligen bli intervjuad av gulduppland. Som jag har väntat på min tid i rampljuset.

Vad kommer du bidra med i laget förutom din sköna fågelfrilla?
Jaaa, förutom min sköna fågelfrilla kommer jag bidra med en jävla attityd på planen (Snabb replik av Cap Widh i tjejlaget: "Jaså Martin, du räknar med att ni ska köra på tre femmor hela SM?". Martin kontrar med "Ja definitivt, det är klart att vi lirar med tre när jag är i tredjekedjan? Inga konstigheter"
Sen kan du även räkna med att jag kommer bidra med en del sköna grejer utanför planen också (Ångrar sig genast direkt efter "jag drev jag drev jag drev" (Tycker nog att han själv är skön?)

Tre ord om dig

Svårt att beskriva mig med bara tre ord. Men jaaa.. Jag älskar mig får bli dom tre orden.

Vem är sugnast i tjejlaget?
("Jag tänker hålla käften nu för allt jag säger kommer komma ut i bloggen)
Maja såg jävligt sugen ut på Calle BK idag i bussen, en hel del mys där längst bak. Så får nog bli Maja på den frågan.

Har du jobbat på någon målgest än eller? Kanske lite fågelkvitter?
Vet inte riktigt, vi kanske kan dra cyklisten som vi kör i DIVISON ETT! Annars blir det väl helt enkelt det stolta ärevarvet.

Varför älskar du den här bloggen så mycket? 
På grund av dess nuvarande skribent (LG!!!) och Linda har ju även hon väldigt keff humor. (Shit vilka hyllningar Linda...) Tycker det är bra att ni kan bjuda på er själva och det är ju helt okej att den spårar! Älskar den.

Vem är hetast i duschen i killaget?
Wiktor Bladh är ju inte här så....... Ehhhm, jaaa, det får nog fan bli Joel alltså. Norman. (Hade hoppats på ett blankt svar. Gay Martin gay, Wiktor akta dig i duschen nästa gång)

Hur känns det att du i vanliga fall lirar forward, men spelar back nu i SM? 
Eh det känns jävligt kul att man får chansen att testa nånting nygammalt, det kan ju inte gå fel med Joakim Frisk som backkollega. Två fågelfrillor liksom!

Ett säkert kort i tjejlaget och en joker som du tror kommer imponera på dig?
Om Evelina blir frisk så är hon det säkra kortet. Jokern får falla på dig faktiskt LG, helt ärligt. (Tror Martin försöker fjäska sig in hos mig)


BIRDIE IS IN THE HOUSE. Erkänn fågelfrilla...

/LG

uppland heja uppland dåe

Hejhej hej bloggen amanda här !!
Chillar på hotellrummet med felicia och elin
Jag drog då nitlotten å fick sova på en madrass på golvet, det va skönt. Det va också skönt med ett vitt rum (alltså så ljust) imorse klockan 8. gud så skönt det va.
Vi har samling om 15 min för lunch. frukosten var gudomlig mmm vad god den va
På mathcen ska vi sprattla. ja ni hörde rätt vi ska SPRATTLAAAAA å glöda
tänkte lägga upp en fin bild på pelle men fattar inte hur man lägger in den från mobilen jajaja
UPPLANNDDD
ciaooo amanda lämnar er för att tagga vidare

åström, hellberg & gräll

Nu åker vi mot Gammliahallen för att möta västernorrland och förhoppningsvis komma hem med en vinst! KBK!!!!!!!


fick VI sviten eller?

Annars fick ju vi sviten på 10:e våningen. Bortse från det stökiga och ni har ett riktigt topprum framför er!



Utsikten kan man inte heller direkt klaga på..



Peace, Hammar och Gez

gräll hälsar på

Fick vi sviten eller? Man kan ju undra. Helt ok!


Om Joel Norman

Vem är Joel Norman egentligen? Det tänkte vi besvara på i det här inlägget. Det här är alltså från en bruds synvinkel, så ni tjejer där ute som verkligen undrar vem han är och tycker han är lite småsnygg kommer verkligen hylla honom när ni läst det här.
Joel är ur våra ögon en helt enastående man. Och lägg extra tyngd på man. För han är verkligen en man. Vad är det då som gör honom så manlig? Ja, vi på gulduppland har klurat lite på det. Han har den helt fantastiska skäggstubben som är lika tät som regnskogarna i Amazonas, den är så tät. Det är det som gör den snygg. Den har perfekt form och är helt makalös, enastående supersexig. Riktigt hunkig. Nog om skägget, för att inte tala om hans otroligt sexigt formade kropp. Den är svår att beskriva, men han är en skapelse som bara Brad Pitt och Angelina Jolie kan skapa tillsammans. Så pass är det. Hans breda axlar som bara skriker manlighet, dom kan få vilken kvinna som helst att häpna. Bicepsen är inte så pjåkiga dom heller, lite mer jobb på dom Joel så är du superbbbbb. Rumpan, rumpan, rumpan. Det är den där perfekta jeans-upphållar-rumpan. Den är vältränad, fyllig, putande och svanken gör att den blir så där perfekt utstående och fast. Det går inte att beskriva hans rumpa. Den är för bra.
Hans lår. OJOJ hans lår, det är lår med många å. Muskulösa som få. Lår som alla vill nå. Men bara Joel kan få. Så då. Martin kämpa på.
Hörde jag vader? Ja det gjorde vi nog. VADER. VADER. Joel Normans vader är som ingen annans. Precis som alla andra delar, är denna del obeskrivlig. 
En klocka av självaste guld har vi sett, hoppas han inte bär på någon skuld. Men ack ack inte det, grabben är tät. Så ja, satsa på honom.
Denna svärmorsdröm till kille är förstås inte att leka med, vi får hylla er som får vara i hans närhet och vi ska ta vara på varenda sekund av denna helg med honom. Ögongodis. Det är en ära att få spendera tid i hans sällskap. Umeå borde känna sig hedrade att denna skönhet är och hälsar på. Snön kommer smäta där han går, hoppas han inte stöter på något får.

Joel detta är inget hån, vi vill bara att alla andra ska inse att du är något utom det ordinära. Du är magnifik ut i minsta detalj.
(Hans muskler är långa och fina, du önskar att dom vore dina.)

Spelarintervju - AYDIN

Hur känns det Aydin?
Hmm det känns bra. Det bubblar lite i magen dock... Sköna killar, fina tjejer, kan ju inte bli bättre.

Hur har bussresan varit?
Den började bra, men efter stoppet i Sundsvall blev allting bara sämre då Gräll satte sig bredvid mig och vägrade flytta på sig. 

Vad blir motståndet imorgon och vad tror tror du om matchen?
Vi möter Västergötland. Om vi spelar som vi ska så kan det bli en ganska komfortabel seger. Jag tror på en underhållande och njutbar match. 

Vad kommer du bidra med?

3 kassar och lite underhållning till tjejpubliken. Har även lite sköna målgester i bakfickan. 

Vem kommer imponera mest på dig?
McLovin (Axel Gåve). En snabb liten kille med bra teknik och ett läskigt bra dragskott!

3 ord om dig
Snygg, sugen och singel

Hur tror du det kommer gå för tjejerna?
GULD



Tack Aydin, lycka till på matchen alla pojkar!

Oveeer

Några visa ord

155 timmar, ett antal läger, en hel del fantastiska dagar, mycket skratt men även en del blod, svett och tårar senare är vi äntligen här - UMEÅ! Det är svårt att förstå att det verkligen är nu det gäller, det är nu det är dags. This is the moment of truth brudar, nu är det dags att släppa lös bössorna och smälla så inåt helvete. 4 gruppmatcher, en kvartsfinal, en semifinal och en final, det är det vi strävar efter. Det är det vi har kämpat för! 6 timmar matchtid blir det sammanlagt.

Som vår tränare Noél skrev på sin blogg (tryck HÄR för länk):
"Vi går för guld! Vi tänker inte be om ursäkt för att vi tror på oss själva. Vi har en stark trupp som har det mesta. Visst kommer det bli tufft och vi behöver ha ”stolpe in” och domarna med oss. Men Uppland har just nu ett koppel av otroligt duktiga unga talanger som levererat stor innebandy i sina klubblag under säsongen. Vi åker till Umeå för att jaga guld. Prestationsångest? Nej, vi känner bara glädje."

Spelarna rullar in med cheeseburgare och annat gott. Daniel Karlström och Joel Norman väljer dock att smälla i sig ett äpple istället. Nyttiga??? Dom leker. Med det säger vi hejdå och godnatt om ett par timmar. 






Final destination ohyeeaah

Hejsan allihopa! Det är Widhen och LG som nu sitter bänkade framför datorn. Äntligen, verkligen ÄNTLIGEN har vi nått vår slutdestination Umeee! Så skönt så skönt att slippa Micke Janssons lökdoft och Nikos vidriga fjärtar (+bredbergs)... Bussresan gick annars snabbt och inte så vidare plågsamt. Helt ok liksom!
Väl uppe på hotellrummet stannade vi inte länge, utan begav oss till Mcdooo för att slänga i oss en cheeseburger och paj. Även det gick smärtfritt. Det börjar bra alltså. Nja, men har väl inte så mycket mer att bjuda på egentligen. Kan dra till med en hälsning till Martin Hallén Almroth, en trogen bloggläsare, som själv erkänner att han kikar in var tionde minut för att få lite nya news. Han har klagat på vår bloggtorka, men jag säger så här: Vi är back on track allihopa! 


Two people are registered in this room. Wohooow partyy


Tjeeenare Pelle!

Men puss då, Widh och LG

spelare


Namn: Johanna LG Armstrand
Nummer: 12
Position: Center
Lag: Alunda IBF
Vad kommer jag tillföra med på planen: Kommer dra några sköna moves
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Maja Andersson


Namn: Lina Brynö
Nummer: 21
Position: Vänster back
Lag: FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Sköna tacklingar
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Jennifer Gräll


Namn: Sofie Pålle Paulsson
Nummer: 9
Position: Höger forward
Lag: Sten Sture BK
Vad kommer jag tillföra med på planen: Ett par damputbrott om dagen
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Anna Torstensson


Namn: Anna Torstensson
Nummer: 23
Position: Center
Lag: Sten Sture BK/FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Många fina mackor (Bröd)
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Amanda Armstrand


Namn: Maja Majset Andersson
Nummer: 6
Position:Höger back
Lag: FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Kommer lägga sköna pass och vara offensiv
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Johanna LG Armstrand


Namn: Minna Ramsell
Nummer: Ledare
Position: Bänken
Lag: FBC Uppsala


Namn: Linda Lilltutte Andersson
Nummer: 19 
Position: Vänster forward
Lag: FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Ett skott per match
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Linda Andersson, jag är rätt bra.


Namn: Sanna Widh
Nummer: 18
Position: Höger back
Lag: FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Smälla hårt i fickan
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Jag kör en klassiker och säger Amanda Delgado Johanson


Namn: Matilda Åström
Nummer: 2
Position: Center/Forward
Lag: Alunda IBF
Vad kommer jag tillföra med på planen: Förhoppningsvis ett par mål
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Johanna LG Armstrand


Namn: Emma Hammar Hammarsten
Nummer: 7
Position: Vänster forward
Lag: Sten sture BK
Vad kommer jag tillföra med på planen: Iskalla straffar
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Amanda Delgado Johansson


Namn: Amanda Gez Gezelius
Nummer: 13
Position: Höger forward
Lag: Storvreta IBK
Vad kommer jag tillföra med på planen: Snabbhet
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Jennifer Gräll


Namn: Teresia Broberg
Nummer: 93
Position: Måkvakt
Lag: Sten sture BK
Vad kommer jag tillföra med på planen: En varm bänk
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Johanna LG Armstrand


Namn: Emma Hellberg
Nummer: 24
Position: Höger back
Lag: Alunda IBF
Vad kommer jag tillföra med på planen: Ett glatt leende
Vem kommer imponera mest på dig under sm: Johanna LG Armstrand


Namn: Amanda Armstrand
Nummer:4
Position: Center
Lag: Alunda IBF
Vad kommer jag tillföra med på planen: En jävla massa fart och otrolig spelförståelse
Vem kommer imponera mest på mig under sm: Amanda Delgado Johansson


Namn: Matilda Madde Andersson
Nummer: 5
Position: Vänster back
Lag: FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Ett jävligt snyggt ansikte
Vem kommer imponera mest på mig under sm: Amanda Delgado Johansson


Namn: Amanda Delgado Johansson
Nummer: 3
Position: Vänster forward
Lag: Sten sture BK
Vad kommer jag tillföra med på planen: En jävla massa snygga mål
Vem kommer imponera mest på mig under sm: Matilda Andersson


Namn: Evelina Sparf
Nummer: 16
Position: Höger forward
Lag: Sten sture BK/ FBC Uppsala
Vad kommer jag tillföra med på planen: Fina dikter till anton i bussen
Vem kommer imponera mest på mig under sm: Jennifer Gräll


Namn: Jennifer Gräll
Nummer: 94
Position: Målvakt
Lag: Björklinge BK
Vad kommer jag tillföra med på planen: Förhoppningsvis några räddningar typ
Vem kommer imponera mest på mig under sm: Solklart Amanda Delgado Johansson och Sanna Widh kommer nog lira rätt skönt!


Namn: Felicia Wallin & Elin Gabrielsson
Nummer: 15 & 8
Position: Vänster forward & Höger back
Lag: FBC Uppsala & Sten sture BK
Vad kommer jag tillföra med på planen: En enorm glädje och otrolig fart på planen & Sköna dribblingar och snabba fötter
Vem kommer imponera mest på mig under sm: Amanda Delgado Johansson & Johanna LG Armstrand

Hälsningar från Joel.

Hej bloggen. Har precis satt mig bredvid daniel på bussen. En riktigt rolig resa som vi alla väntat på, fylld med förväntningar och förhoppningar. Må dessa uppfyllas! Plockade alldeles precis fram mitt modemagazin, la upp fötterna på fotstödet och bara njuter. Det är fantastiskt att få ha sin närvaro i detta underbara gäng och att få dela sin glädje med dessa talangfulla spelare.






LIVE FRÅN BUSSEN

Hejhej här är jag. Idag är det väldigt fint väder tycker jag och sanna. Vi har precis bänkat oss i bussen på rad nio på vänster sida, mysigt! Vi längtar redan till matstoppet i sundsvall, dagens höjdpunkt! Sanna hälsar! 





HEJDÅÅÅÅÅÅ! / GRÄLL

Videoinläggen trillar in som aldrig förr



Från och med du - Madde, LG, Hammar, DJ, Majs, Pål, Mandis, Sanna och Linda. 
NU SKA VI ÅKA BUSS! PUSS OCH KRAM

SPELARPRESENTATION (VIDEO) - SOFIE PAULSSON


Video



Sofie would catch a grenade for you, would you do the same? Titta och njut (så kommer ett sprut) En gammal dänga sådär.

SPELARPRESENTATION (VIDEO) - LINDA ANDERSSON

Turen faller sedan till vår egna Linda Andersson, som ni kanske mer känner igen som Linda aka lilltutte. Vem blir hetast i laget enligt lilltutten? Svaret finner ni i videon.

Mer väsentlig information om Linda ur arkivet:

"Jag gillar mysiga promenader i solnedgången och vill du få mig att falla så bjud mig på ett glas mjölk."
Resten var inte passande för barn!




LATER

torrt

Nu är de fan i mig torrt på bloggfronten, men jag har en känsla av att det kommer bli ändring på det snarast!
om ca två dagar beger vi oss mot vårat stora äventyr. (?)
Skulle bara säga att en av våra töser i laget har precis kommit hem från utlandet, från vilken land vet ingen, bara typ att det är rätt varmt och soligt. Den tösen heter maja andersson. f1 med brun. Jeevlar vilket pigment hon har allstå. men lite knäppt är det ändå, hon är liksom bara brun på benen..jättekonstigt. hade hon olika solkrämer eller vad berodde det på? det får hon stå till svars för själv tycker jag.
Här är en bild på majas ben idag. sexyyy!

men titta även fötterna är vita! vad har du gjort majs?
även lilla jag har gett det ett försök att bättra på brännan lite, men jag måste faktiskt erkänna att jag bara drog en snabbvisit till solarieöarna.
men det blev väl ganska bra ändå, eller hur?
hej hörs /pål

TAGGET KOMMER

Torrt är ju bara förnamnet på denna blogg just nu, undrar vad efternamnet är? Men nu har vi lovat att komma igån innan den stora resan upp i landet, UMEE! Känner att tagget börjar att krypa sig fram i alla och det är ju underbart!
XOXO Maddi has left the building..to be continue..


You're hot and your cold!

Hej bloggen, det är lite dött här.
Lika dött är det med min mottagning till telefonen. Tror att det har och göra med att så otroligt många fans ringde efter inslpelningen av Upplands secret show. Och tro mig jag förstår er, och säkert många andra också. Jag brukar uppfattas som jävligt sexig. Och som sagt kan det få bakslag, som det här med telefonen nu då. Jävligt irriii faktiskt. Ni får helt enkelt friend recuest (stavning?) vän förfråga för er som inte fatta, mig på face istället så vi kan chatta där. Borde kanske starta en livechatt med mig Linda aka Lilltutte.

En annan sak som är jäääävligt irri är att dom stängt av det jävla varmvattnet. Då tänker man liksom kunde inte duschen iallafall sjunga "i never ment to be so cold". Jo ja jag vet, jag är lite inne på det där med att lägga in låtsnuttar i min vardag.. Och ni ska få se anledningen.
Nu ska jag frysaaaa arslet av mig, love ya!

xoxo Linda aka Lilltutte.


snustorrt

jomen visst luktar det bloggtorka? så sant så sant. Har ju ingen superbra förklaring för det oflitiga bloggandet. Vi får nog skylla på någon slags av trans innan SM sådär typ... Men vändningen kommer nu, bara 2 dagar kvar, TAGGAAA!


Sittin on the toilet...........


Hallå i stugan

Aloha, Hola, Bonjour, Hi, Hello, Hej osv. Kände för att vara internationell, man vet ju aldrig. Vi har säkert lite utländska läsare liksom. Dom använder sig väl antagligen av Google Translate. Tycker synd om er. Om jag skulle skriva "Tjenare mannen, det är jag som är LG. Min bror heter Majs om ni undrar. Pålle har en snygg röv" skulle det översättas till (ja jag har testat): "Hey man, it's me who is LG. My brother called corn if you're wondering. Palle has a niceass". Vem är Palle liksom?
Iallafall! Jag har ett par saker att dela med mig av, dels har det uppstått lite felaktiga antaganden. Finns vissa som tror att jag, LG, är en mobiltelefon. Jag funderade länge på varför ni kunde tro det, okej att jag är jävligt vig (tänkte på en sån där uppfällbar phone.. high tech) och rätt hård liksom. Huueeh. Men en mobiltelefon, inte ens jag är väl så okänslig? Dom är ju helt kalla, heartless så att säga. Nej hörrni, jag är helt mänsklig. Eller oj, nu tog jag i. Helt mänsklig är jag ju inte. Min tränare brukar säga "Pojkar, flickor och ni andra" Jag var "ni andra". Kanske borde träda över till de kalla mobiltelefonernas värld iallafall?


Så, här har ni mig. Vill dock inte att ni ska picka på mig med en sån där pekpinne som står lutad mot min höft för jag är rätt kittlig. Det är bara för att det ska se fint ut, en accessoar. (Komplicerat ord)

Som om det inte vore nog där ville jag även passa på att göra reklam för mig och min vän Linda, som söker ett stadigt förhållande. Denna vecka ut tänkte vi ge er ett helt ofattbart erbjudande, 2 för 1. Ni får oss alltså båda på samma gång. Nu får ni inte tro att vi är midgets eller nåt bara för att ni kan få oss tillsammans, kan lova er att båda är minst 1.65 långa.. Bild? Det var ett ruggigt tjat. Jaja jag ska visa bild. Ramla inte av stolen bara för att vi är så snygga, den skadan vill jag inte ta på mig.


DAMN GIRL, DAMN!

Buenas noches, godnatt, good night - LG

I like big butts

Hahaha farliga rövar!!! Mhm, oh like it like it





Jag vill pussa dig, snögging



shoho

skulle kunna tänka mig att titta in på tre röda. igår vare kul, mycket dans. Fanns även en del blod svett och tårar, men vad är väl inte ett partaj utan det??
Kan tänka att några av er som inte var där tänker något i stil med: nåväl vad är väl ett partaj i lövstalöt, alldeles alldeles tråkig och dötrist och.. och tråkig om inte alldeles..alldeles underbar...(för er som ej har hört det förut kan jag bara tillägga att det är ett ganska igenkänt uttryck av en tjej vid namn askungen, hon har typ en dum mamma.)

hörde även precis en liten fågel viska något om att karl lundvall tog  lindas jacka???
liiiiiiite väl tajt kalle? kanske inte ens vet om det än..eller så stämmer inte den lilla fågelns information. återstår att se.


våran kompis från alaska eller typ antarktis drog en snabbvisit hem till majs imorse, vet inte varför :S men kul var det. hej

/pål


Godmorgon!

En liten snabb resumé av gårdagen : Det var lite folk, cirkus 25 pers, men vi hade kul ändå. Majsan var bäst på Fanny Banny, Pålle ägde på att suga snöre och LG var en jävel på att slicka chokladsås. Vi lyckades även rätt bra på dansgolvet. Lite videofilmer kommer upp senare.


RSS 2.0