Ung och villig sökes!

Hej alla bloggläsare, speciellt alla tjejer. Nu har vi hittat en man åt er. Ni kan kalla honom för Mr.X, eller vad ni vill egentligen... har hört att han är rätt öppen för förslag (inom det mesta).

Hur raggar då denne charmör upp sina offer? Jo det ska vi ta och tala om. Han bussar sin lillebror (eller någon annan liten unge) på tjejen han vill nappa till sig. Sedan sitter han där och gör sitt bästa för att leka svårfångad.

Om han är svårfångad? Nej, han haffar lika ofta som Victoria Beckham ploppar ut ungar, vilket resulterar i rätt ofta. Men var inte ledsna för det kära läsare, vi här på gulduppland har nämligen hört att han nu vill kila stadigt och söker därför "den rätte". Så nu har vi tipsen till dig som vill bli Mr.X nya stadiga förhållande. Här kommer listan:

1. Raka dig för i helvette inte under armarna. Det är nämligen så att Mr.X dras till kvinnor med en rejäl buske i armhålan. 

2. Du ska vara hyfsat bra utbildad/intresserad av fotvård då Mr.X fötter inte är att leka med. Tånaglarna bör klippas både morgon och kväll... DAGLIGEN! 

3. Då Mr.X är skapligt sällskapssjuk kommer han att följa dig överallt. Alltså får du inte vara skygg, toalettbesök, tamponginhandling you name it! Han kommer att finnas vid din sida, vare sig du vill eller inte. 

4. För att inte glömma är utseendet något som är väldigt viktigt för Mr.X, vilket ni snabbt kommer att märka. Se till att skaffa två badrum när ni flyttar ihop, då han kommer att ockuppera badrummet minst 3 timmar varje morgon, och detta är enbart för tånagel klippande. 

5. Och sist men inte minst.... om du är kräsen med maten klarar du inte ens en dag med denna unge stilige karl då hans favoriträtter är pölsa, ärtsoppa, lever och kotunga. 

Det var väl i princip allt vi kunde ge er just nu, är ni då fortfarande sugna på denna Mr.X så kan ni kontakta oss på [email protected] så ordnar vi en dejt till er! 

Slänger även upp en bild så ni ser hur attraktiv denna karl är. 


Kommentarer
Postat av: !

nå blogg elle?

2011-04-10 @ 18:59:19
Postat av: Anonym

Vilken kung!!!!

2011-04-10 @ 23:45:24
Postat av: Anonym

marcus jonsson

2011-04-14 @ 00:20:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0